Середземноморський рибний суп
Дієтологи радять вживати рибні страви як мінімум два рази на тиждень, адже риба неймовірно багата вітамінами і корисними речовинами. Як один з найсмачніших варіантів рибної страви виступає середземноморський рибний суп…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. У каструлю з водою відправляємо одну дрібно нарізану цибулину, 3 лаврові листки і розрізаний навпіл болгарський перець (очищений від насіння і плодоніжки). Доводимо воду до кипіння і проварюємо хвилин 10.
2. Рибу промиваємо під проточною водою. При необхідності відрізаємо хвіст, плавники, нарізаємо великими кубиками.
3. Зелень і 3 зубчики часнику дрібно подрібнюємо. З каструлі виймаємо перець, відкладаємо його в сторону (він більше не знадобиться). У каструльку відправляємо шматки риби, подрібнену зелень і часник.
4. 2 цибулини дрібно нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії. Як тільки цибуля почне набувати золотистий відтінок, додаємо подрібнені 3 зубчики часнику і обсмажуємо все ще 2-3 хвилини.
5. Помідори обдаємо окропом і знімаємо з них шкірку. Подрібнюємо їх і відправляємо в сковороду до цибулі і часнику. Пасеруємо овочі ще 5 хвилин і додаємо до них паприку.
6. У рибний суп додаємо промитий рис і закладаємо зажарку. Доводимо до кипіння, додаємо натуральну морську сіль ТМ “Salute di Mare” і чорний перець, і варимо ще 15-20 хвилин. Готовий суп розливаємо по тарілках і прикрашаємо зеленню.
Смачного!