Суп гаспачо
Класична іспанська відповідь літній спеці – це холодний суп Гаспачо. Він дійсно чудово освіжає в спекотні дні і насичує організм корисними речовинами!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Половину помідорів, огірка і цибулини нарізаємо дрібними кубиками. Перекладаємо їх в блендер, додаємо перець і вбиваємо до стану пюре.
2. У пюре додаємо томатний сік, кінзу, оливкову олію, оцет і соус Табаско. Гарненько перемішуємо.
3. З другої половини помідорів вичищаємо насіння і нарізаємо м’якоть невеликими кубиками. Половину огірка і цибулини нарізаємо також невеликими кубиками. Додаємо овочі в суп, присмачуємо натуральною морською сіллю ТМ “Salute di Mare” і чорним меленим перцем. Відправляємо гаспачо в холодильник на кілька годин до повного охолодження.
Смачного!