Це рецепт досить ситного і в той же час корисного курячого супу з грінками. У самий раз для смачного і поживного обіду!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Сочевицю промиваємо під проточною водою, засипаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Доводимо до кипіння і проварюємо 10 хвилин, періодично знімаючи піну.
2. У цей час картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками. Болгарський перець також подрібнюємо. Додаємо їх до сочевиці і варимо ще 10 хвилин.
3. Цибулю і моркву очищаємо, подрібнюємо і обсмажуємо на 1 ст.л. рослинного масла. Відправляємо в суп, варимо його ще 10 хвилин.
4. Багет нарізаємо тонкими скибочками і обсмажуємо на 1 ст.л. рослинної олії до золотистості. Потім натираємо зубчиком часнику для надання пікантного аромату.
5. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і також обсмажуємо на 1 ст.л. рослинної олії до золотистості.
6. У суп додаємо натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare» і чорний мелений перець. Перемішуємо, вимикаємо вогонь і пюруємо суп блендером до однорідності.
7. Заливаємо в суп гарячі вершки і ще раз збиваємо його блендером.
8. Готовий суп-пюре розливаємо по тарілках, додаємо обсмажену курку і ароматні грінки. Посипаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.
Смачного!