Томатний суп пюре
Цей дивовижний томатний суп пюре гармонійно поєднує ніжність соковитих літніх помідорів і яскравий смак базиліка. А пряний аромат часнику і ніжні вершки пікантно відтіняють яскравий смак томатів.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Розігріваємо духовку до 220 C. Викладаємо помідори в форму для випічки, посипаємо йодованою морською сіллю ТМ “Salute di Mare” і перчимо. Додаємо часник і поливаємо помідори оливковою олією. Запікаємо помідори до бурого кольору, приблизно 35-40 хвилин. Виймаємо їх з духовки і даємо охолонути.
2. Перекладаємо помідори і накопичений сік в блендер і збиваємо, поки помідори не перетворяться на пюре або будуть просто дрібно протертими (залежно від ваших уподобань).
3. Перекладаємо пюре в каструлю і ставимо на середній вогонь. Додаємо зелень, перець, бульйон і нарізані листя базиліка і доводимо томатний суп до кипіння. Зменшуємо вогонь і варимо без кришки приблизно 15 хвилин.
4. Подаємо томатний суп теплим з гарніром з вершків, грінок і гілочкою базиліка.
Смачного!