Зелений борщ з щавлем
Рецептів і варіантів зеленого борщу не злічити. Однак ТМ «Salute di Mare» підготувала для Вас найкращий рецепт домашнього зеленого борщу з щавлем.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Відварюємо м’ясний бульйон, додаємо до нього морську харчову сіль ТМ «Salute di Mare», спеції і коріння. Потім відправляємо в каструлю нарізані цибулю і моркву. Варимо бульйон близько години.
2. Поки вариться бульйон, в іншій каструльці відварюємо яйця вкруту (10-12 хвилин). Потім охолоджуємо їх у холодній воді і очищаємо від скорлупи.
3. З бульйону виймаємо коріння і лавровий лист. Їх викидаємо, більше вони не знадобляться. Також виймаємо з каструлі м’ясо, охолоджуємо його, очищаємо від кісток і нарізаємо невеликими шматочками.
4. Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими шматочками. Кидаємо їх у каструлю. Також повертаємо в каструлю м’ясо (вже нарізане). Продовжуємо варити зелений борщ.
5. Щавель ретельно промиваємо під проточною водою. Листочки від’єднуємо від черешків і дрібно їх нарізаємо. Зелень петрушки також нарізаємо так само дрібно.
6. Яйця нарізаємо дрібними шматочками (розміром з горошину). Нарізати занадто дрібно або натирати на тертці не варто, так як вийде каша.
7. Як тільки картопля готова, відправляємо в борщ щавель і проварюємо 3 хвилини. Потім додаємо петрушку і яйця, проварюємо 1-2 хвилини. Додаємо в зелений борщ вершкове масло, кип’ятимо ще хвилину і вимикаємо вогонь. Каструлю накриваємо кришкою і даємо борщу настоятися 15 хвилин.
8. Подаємо зелений борщ зі сметаною.
Смачного!