Класичний Цезар
На світі складно знайти людину, яка ні разу в житті не пробувала салат «Цезар». І рецептів приготування цього салату стільки ж, скільки людей його готує. Часто можна зустріти «Цезар» з куркою, помідорами, креветками, і навіть морквиною по-корейськи! Однак який же він, справжній, класичний салат «Цезар» – давайте дізнаємося разом.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Спочатку готуємо заправку для салату – соус Цезар. Для цього беремо курячі яйця, витримуємо їх рівно 1 хвилину в окропі і охолоджуємо. Поки яйця остигають, подрібнюємо часник за допомогою преса для часнику, змішуємо його з вустерським соусом, лимонним соком, морською сіллю ТМ «Salute di Mare» і оливковою олією, все ретельно перемішуємо. Потім додаємо яйця в суміш, і збиваємо в блендері до отримання однорідної маси.
2. На тарілки викладаємо листя салату «Ромен», поливаємо їх частиною соусу, додаємо тертий пармезан і пшеничні крутони, зверху додаємо соус, що залишився.
Порада! Для різноманітності в «Цезар» можна додавати шматочки обсмаженого курячого філе, анчоуси, круті яйця і т.д
Смачного!