Салат Капрезе з солодким перцем
Салат Капрезе є однією з найулюбленіших закусок у італійців. Ми пропонуємо вам варіацію всесвітньо відомої закуски з додаванням солодкого перцю і корисної морської йодованої солі.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Перці обсушити, покласти на деко, застелене фольгою або папером для випічки, і пекти в заздалегідь розігрітій духовці 20-30 хвилин до утворення підсмаженої скоринки.
2. Відразу загорнути у фольгу, дати охолонути і очистити від шкірки і насіння, нарізати на шматочки. Можна перці приготувати заздалегідь.
3. Помідори вимити, обсушити, розрізати навпіл. В’ялені помідори нарізати шматочками. Змішати помідори з перцями, зверху викласти моцарелу і листочки базиліка, поперчити, додати морську йодовану сіль ТМ “Salute di Mare”, приправити бальзамічним оцтом, оливковою олією.
Смачного!