Салат з креветок з авокадо
Цей красивий салат можна подавати в дуже красивих маленьких вазочках, і навіть в келихах! Він приковує до себе всі погляди, а елегантна свіжість його смаку не залишить нікого байдужим.
Інгредієнти: |
На 4 порції
|
Як приготувати:
1. Болгарський перець нарізаємо соломкою. Цибулину дрібно нарізаємо.
2. У великій мисці змішуємо 1 ч.л. меленого коріандру і 0,25 ч.л. натуральної морської солі ТМ “Salute di Mare”. Додаємо креветки і гарненько перемішуємо.
3. В іншій мисці змішуємо цедру, обидва соки, залишок коріандру і морську сіль, червоний перець. Додаємо до них болгарський перець, цибулю і кінзу (або петрушку).
4. Підсмажуємо креветки на грилі або в духовці 3 хвилини, перевернувши лише 1 раз. Відправляємо їх у миску з соком, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 1,5-2 години.
5. В охолоджений салат додаємо скибочки авокадо і перемішуємо. Розподіляємо по келихах або вазочках і подаємо до столу.
Смачного!