Смажена курка і кавун – не надто традиційне поєднання для нас з Вами, однак саме ця парочка – улюблені ласощі афроамериканців. Ймовірно, вони й придумали цей рецепт. Спробуйте об’єднати біле м’ясо і баштан, приправивши все морською сіллю, – і Ви здивуєтеся соковитості і «смакоті» страви!
Ингредиенты: |
Для соусу: - Червоне сухе вино – 50 мл
- Бальзамічний оцет – 2 ст.л.
- Соєвий соус – 1 ст.л.
- Рідкий мед – 1 ст.л.
|
Как приготовить:
1. Філе промиваємо під проточною водою, приправляємо натуральною морською сіллю ТМ «Salute di Mare» і перцем, обсмажуємо на оливковій олії з усіх боків до готовності.
2. Кавун очищаємо від кісточок і шкірки. Нарізаємо курку, кавун і моцарелу невеликими брусочками. Петрушку промиваємо, обриваємо листочки.
3. Змішуємо всі інгредієнти для соусу і варимо його на повільному вогні до загусання.
4. З’єднуємо всі компоненти салату. Перед подачею поливаємо салат соусом.
Смачного!