Салат з мідій завжди виходить дуже ніжним і красивим. Його злегка солонуватий смак нагадує свіжий морський бриз, а в поєднанні з італійськими травами такий салат подарує ціле море насолоди і багатство смаку.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Мідії розморожуємо при кімнатній температурі, після чого відправляємо їх в киплячу підсолену воду на 5 хвилин (таким чином вони будуть більш м’якими). Відкидаємо їх на друшляк щоб вся вода стекла.
2. На сковороді обсмажуємо подрібнену цибулину на 1 ст.л. оливкової олії до напівпрозорості, потім додаємо мідії. Прожарюємо до появи рум’яної скоринки.
3. Яйця відварюємо вкруту, потім знімаємо їх з вогню і заливаємо холодною водою, щоб вони остудилися.
4. Болгарський перець обполіскуємо під проточною водою і обсушуємо паперовим рушником. Потім витягаємо з нього насінну коробочку і нарізаємо соломкою.
5. Рукколу також обполіскуємо і обсушуємо рушником, подрібнюємо листя руками і викладаємо їх на блюдо.
6. Зверху викладаємо болгарський перець і весь вміст сковороди. Яйця очищаємо від шкарлупи і нарізаємо їх кружечками. Викладаємо яйця на блюдо.
7. Салат посипаємо свіжомеленою морською сіллю з сумішшю італійських трав з млина ТМ “Salute di Mare” і додаємо 1 ст.л. оливкової олії. Подаємо до столу.
Порада! Використання домашнього млинка допоможе Вам отримати свіжомелену морську сіль – більш ароматну, ніж звичайну. А поєднання морської солі зі свіжомеленими італійськими травами додасть Вашому салату більш насичений смак і аромат.
Смачного!