Салат з морепродуктів
Салат з морепродуктів – прекрасний варіант підкріпити сили в будь-який час доби. Він неймовірно легкий як для фігури, так і в приготуванні. А ще такий морський коктейль дуже корисний для здоров’я, адже морепродукти багаті вітамінами і мінералами.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Морський коктейль розморожуємо при кімнатній температурі. Потім обсмажуємо його в розпеченій сковороді на 1 ст.л. оливкової олії.
2. Листя салату обполіскуємо в проточній воді і обсушуємо паперовим рушником. Викладаємо листя на блюдо.
3. Помідори черрі також обполіскуємо, підсушуємо, розрізаємо на половинки і викладаємо на листя салату.
4. Болгарський перець промиваємо в проточній воді, видаляємо насіннєву оболонку і розрізаємо соломкою. Викладаємо на блюдо.
5. Зверху на перець, помідори і Айсберг викладаємо підсмажені морепродукти, посипаємо кедровими горішками.
6. Додаємо морську сіль ТМ “Salute di Mare”, зверху поливаємо оливковою олією і бальзамічним оцтом.
Порада! Використання морської солі, збагаченої йодом, вбереже Вас від йододефіциту! А завдяки зручній сільничці процес підсолювання страв буде простіше простого!
Смачного!