Салат з руколою і креветками
Салати з креветками завжди виходять дуже ніжними і легкими. Велика кількість овочів додасть Вам енергії та легкості, а ніжне м’ясо креветок додасть Вашому організму сил. Перенесіться в атмосферу морської кухні разом з ніжним салатом зі смажених креветок з пармезаном…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Очищені креветки відварюємо до готовності. Потім прожарюємо їх у сковороді 5-7 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи. Додаємо в сковороду лимонний сік і вимикаємо вогонь.
2. Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками, помідори – тонкими часточками. Маслини нарізаємо тонкими кільцями. Рукколу обполіскуємо і подрібнюємо.
3. На розігрітій сковороді без олії розігріваємо зерна кунжуту до карамельного кольору. Пармезан натираємо на крупній тертці.
4. Змішуємо смажені креветки, овочі, кунжут і рукколу, додаємо половину тертого пармезану. Додаємо в салат мелений чорний перець, натуральну морську сіль Середню ТМ “Salute di Mare” і оливкове масло. Акуратно, але ретельно перемішуємо салат.
5. Зверху салат зі смажених креветок і пармезану прикрашаємо залишком сиру.
Смачного!