Теплий салат з лисичок
У прохолодний день хочеться тепла і затишку, а також з’їсти що-небудь смачненьке. Як варіант смачної й теплої страви, що до того ж переповнена корисними вітамінами і мінеральними речовинами, можна приготувати теплий салат з лисичок…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Розігріваємо сковороду, додаємо в неї 1 ст.л. рослинної олії і обсмажуємо промиті лисички, додаємо морську сіль ТМ «Salute di Mare». Поки смажаться лисички, подрібнюємо зелень салату і ріжемо цибулину півкільцями.
2. На окремій сковороді обсмажуємо цибулю до золотистого кольору з 1 ст.л. рослинної олії і морською сіллю.
3. Поєднуємо обсмажені лисички з цибулею, додаємо чорний перець. Все добре перемішуємо.
4. Викладаємо на тарілку листя салату, заправляємо їх маслом і висипаємо на них обсмажені лисички. Зверху прикрашаємо тертим сиром
Смачного!