Лечо
Така популярна заготівля на зиму як лечо вважається споконвічно угорською стравою. Цей смачний салат можна подавати як закуску, як [...]
Аджика з’явилася на Кавказі і стала популярною в кухнях багатьох країн. У перекладі з абхазької слово «аджика» означає сіль. [...]
В’ялені помідори завдяки своєму незвичайному пікантному смаку стали дуже популярними. Вони внесли різноманітність у звичні страви, адже в’ялені томати [...]
У маринуванних грибів є декілька секретів, які допоможуть приготувати справжні домашні ласощі. Хочете їх дізнатися? Дивіться всередині! Інгредієнти:: Гриби – 1 [...]
Якщо заквасити капусту з морською сіллю, вона вийде смачною і дивно хрусткою. Як це зробити – читайте далі… Інгредієнти: Білокачанна капуста [...]
Майстерно засолити червону рибу вдома не так вже й складно, якщо знати технологію і кілька секретів, якими з Вами [...]
Мариновані огірки – прекрасні зимові ласощі, що легко і просто заготовити в період огірків. А от як зробити огірочки [...]
Квашена капуста – це прекрасне доповнення до багатьох страв і популярна закуска. Завдяки додаванню морської солі квашена капуста виходить [...]