Аджика по-домашньому
Аджика з’явилася на Кавказі і стала популярною в кухнях багатьох країн. У перекладі з абхазької слово «аджика» означає сіль. Тому дуже важливо при приготуванні аджики по-домашньому використовувати правильну сіль – морську.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати:
1. Перці очищаємо від насіння і довільно нарізаємо. Очищаємо часник і ріжемо помідори.
2. Перекручуємо всі овочі через м’ясорубку. Додаємо морську середню сіль ТМ “Salute di mare” і цукор. Перемішуємо і накриваємо миску марлею.
3. Залишаємо при кімнатній температурі на 3 дні. Кожен день перемішуємо чистою дерев’яною ложкою.
4. На другий день ви помітите бродіння, так і має бути. На третій день перекладіть аджику в скляні банки і закрийте пластмасовими кришками. Зберігати аджику необхідно в холодильнику. Аджика ідеально підходить до таких страв як пельмені, манти, вареники, також можна додати її в суп і подавати до запеченого м’яса!
Смачного!