• РусскийРусский
  • УкраїнськаУкраїнська
ТМ Salute di MareТМ Salute di Mare

YoutubeFacebookНадіслати листаMap site

  • Головна
  • Про торгові марки
    • Торгові марки виробника
    • Переваги
    • Виробництво
  • Продукція
    • Сіль ТМ Salute di Mare
      • СІЛЬ В ДОЙ-ПАКАХ ТА КАРТОННІЙ УПАКОВЦІ
        • Гімалайська рожева харчова сіль, помел №0НОВИНКА!
        • Гімалайська рожева харчова сіль, помел №3НОВИНКА!
        • Морська сіль дрібна
        • Морська сіль середня
        • Морська сіль крупна
        • Морська сіль з ламінарією
        • Морська сіль зі зменшеним вмістом натрію
      • СІЛЬ У М’ЯКІЙ УПАКОВЦІ
        • Морська сіль дрібна
        • Морська сіль йодована
      • СІЛЬ У СІЛЬНИЧКАХ
        • Морська харчова сіль
        • Морська харчова сіль йодована
    • Сіль ТМ Морячка
      • СІЛЬ У М’ЯКІЙ УПАКОВЦІ
        • Сіль морська середня
        • Морська сіль йодована середня
        • Морська сіль йодована Екстра
      • ЙОДОВАНА СІЛЬ В ДОЙ-ПАКАХ
        • Морська сіль середня
        • Морська сіль йодована середня
        • Морська сіль йодована Екстра
      • СІЛЬ В СІЛЬНИЧЦІ
    • Сіль під власними торговими марками мереж
  • Новини
  • Рецепти
    • Перші страви
    • Другі страви
    • Салати
    • Засолювання і консервація
    • Соуси
  • Здоров’я та краса
    • Здорове харчування
      • Цікаво про сіль
      • Користь для здоров’я
      • Говорять експерти
    • Енциклопедія краси
    • Поставити питання експерту
  • Де купити?
    • Партнерам
    • Споживачам

Лечо

Ви тут:
  • Головна
  • Рецепти, Засолювання і консервація
  • Лечо

Лечо

admin2019-07-29T12:35:34+03:00
Засолювання і консервація

Така популярна заготівля на зиму як лечо вважається споконвічно угорською стравою. Цей смачний салат можна подавати як закуску, як приправу до м’ясних страв, а також його можна використовувати для приготування супів і борщів.

Час приготування — 6 год

Кількість порцій — 12

Інгредієнти:
  • Перець солодкий грунтовий — 2,5 кг
  • Рослинна олія — 100 мл
  • Цукор-пісок — 100 г
  • Перець чилі мелений — 1 ч.л.
  • Оцет столовий — 100 мл
  • Томатне пюре — 1000 г
  • Сіль морська крупна ТМ «Salute di Mare» — 2 ч.л.
  • Паприка мелена — 1 ч.л.

Як приготувати:

1. Перець ретельно вимиваємо і відчищаємо від насіння. Для лечо краще всього підходить м’ясистий товстостінний перець і найчастіше використовується перець червоного кольору, для більш яскравого забарвлення страви.

lecho-2

2. Нарізаємо перець смужками близько сантиметра.

lecho-3

3. Готуємо соус: томатне пюре, олію, оцет, спеції, цукор і крупну морську сіль ТМ «Salute di Mare» нагріваємо в каструлі. Томатне пюре можна взяти готове, а можна зробити самостійно. Для приготування томатного пюре необхідно 1 кг помідорів очистити від шкірки і подрібнити в блендері.

lecho-4

4. Коли соус закипить, додаємо в нього перець і кип’ятимо на невеликому вогні близько 5 хвилин. Після цього його можна розкладати по чистих сухих банках. Швидше за все, весь обсяг відразу не влізе в каструлю, так що його можна класти двома партіями — коли одна частина буде готова, розкласти її по банках, а в соус, що залишився покласти другу партію.

lecho-5

5. У банки перець укладаємо досить щільно, а потім заливаємо гарячим соусом, щоб він покрив перець. Закриті банки залишаємо на кілька годин до повного охолодження. Зберігати лечо потрібно в прохолодному місці.

Смачного!


Схожі публікації

Аджика по-домашньому

Аджика з’явилася на Кавказі і стала популярною в кухнях багатьох... Далі

В’ялені помідори

В’ялені помідори завдяки своєму незвичайному пікантному смаку стали дуже популярними.... Далі

Мариновані гриби

У маринуванних грибів є декілька секретів, які допоможуть приготувати справжні... Далі

Квашена капуста з сіллю

Якщо заквасити капусту з морською сіллю, вона вийде смачною і... Далі

Як засолити червону рибу

Майстерно засолити червону рибу вдома не так вже й складно,... Далі

Як приготувати мариновані огірки

Мариновані огірки – прекрасні зимові ласощі, що легко і просто... Далі

Капуста квашена

Квашена капуста – це прекрасне доповнення до багатьох страв і... Далі

Здоров'я і краса
  • Здорове харчування
  • Цікаво про сіль
  • Користь для здоров’я
  • Говорять експерти
  • Енциклопедія краси

ГОЛОВНА  •  ПРО ТОРГОВІ МАРКИ  •  КАТАЛОГ ПРОДУКЦІЇ  •  НОВИНИ  •  ЗДОРОВ'Я ТА КРАСА  •  РЕЦЕПТИ  •  ДЕ КУПИТИ?

© 2007-2021 Всі права захищено. При використанні матеріалів, посилання на сайт обов'язкове.
  • Головна
  • Про торгові марки
    • Торгові марки виробника
    • Переваги
    • Виробництво
  • Продукція
    • Сіль ТМ Salute di Mare
      • СІЛЬ В ДОЙ-ПАКАХ ТА КАРТОННІЙ УПАКОВЦІ
        • Гімалайська рожева харчова сіль, помел №0НОВИНКА!
        • Гімалайська рожева харчова сіль, помел №3НОВИНКА!
        • Морська сіль дрібна
        • Морська сіль середня
        • Морська сіль крупна
        • Морська сіль з ламінарією
        • Морська сіль зі зменшеним вмістом натрію
      • СІЛЬ У М’ЯКІЙ УПАКОВЦІ
        • Морська сіль дрібна
        • Морська сіль йодована
      • СІЛЬ У СІЛЬНИЧКАХ
        • Морська харчова сіль
        • Морська харчова сіль йодована
    • Сіль ТМ Морячка
      • СІЛЬ У М’ЯКІЙ УПАКОВЦІ
        • Сіль морська середня
        • Морська сіль йодована середня
        • Морська сіль йодована Екстра
      • ЙОДОВАНА СІЛЬ В ДОЙ-ПАКАХ
        • Морська сіль середня
        • Морська сіль йодована середня
        • Морська сіль йодована Екстра
      • СІЛЬ В СІЛЬНИЧЦІ
    • Сіль під власними торговими марками мереж
  • Новини
  • Рецепти
    • Перші страви
    • Другі страви
    • Салати
    • Засолювання і консервація
    • Соуси
  • Здоров’я та краса
    • Здорове харчування
      • Цікаво про сіль
      • Користь для здоров’я
      • Говорять експерти
    • Енциклопедія краси
    • Поставити питання експерту
  • Де купити?
    • Партнерам
    • Споживачам
  • Здорове харчування
  • Цікаво про сіль
  • Користь для здоров’я
  • Говорять експерти
  • Енциклопедія краси
  • РусскийРусский
  • УкраїнськаУкраїнська