Мариновані гриби
У маринуванних грибів є декілька секретів, які допоможуть приготувати справжні домашні ласощі. Хочете їх дізнатися? Дивіться всередині!
Інгредієнти:: |
|
Як приготувати:
1. Гриби перебираємо і гарненько промиваємо під проточною водою. Великі грибочки розрізаємо на частини, дрібні залишаємо цілими.
2. У каструлі доводимо до кипіння воду з оцтом і розчиняємо в ній натуральну морську сіль ТМ «Salute di Mare». Потім закладаємо гриби, доводимо їх до кипіння і відварюємо до готовності: маслюки, моховики і підберезники відварюємо 10-15 хвилин, печериці, підосичники і білі гриби – 20-25 хвилин, опеньки і лисички – 25-30 хвилин.
Порада! Гриби готові, коли вони опустилися на дно, а відвар став прозорим
3. За 5 хвилин до готовності грибів в каструлю додаємо інші спеції.
4. Потім прибираємо каструлю з вогню, охолоджуємо її вміст і розкладаємо по стерилізованих банках. Зверху додаємо рослинне масло і закупорюємо стерилізованими поліетиленовими кришками.
Порада! Закупорювати банки з маринованими грибами слід саме поліетиленовими кришками, а не металевими
5. Зберігаємо гриби в темному сухому місці не більше 6-12 місяців.
Порада! Для досягнення оптимального смаку вживати гриби слід через місяць після маринування
Смачного!