100% натуральний продукт, без хімічних добавок
Виробник є одним з небагатьох, хто професійно займається вирощуванням морської натуральної солі. Ключовою особливістю продукції під торговими марками “Salute di Mare” і “Морячка” виступає виробництво натурального продукту, який проходить мінімальну обробку і зберігає свою природну цінність – корисні морські мінерали.
Щадна технологія виробництва солі природним шляхом
Технологія видобутку морської солі залишається незмінною вже багато століть, так як саме даний вид солі виробляється природним шляхом випарюванням чистої води з солоних озер, в яких у підсумку залишається осад чистої білосніжної солі.
Відсутність домішок (крейда, гіпс, пісок, каміння)
Людина удосконалила процес природного виробництва морської солі, спорудивши кілька рівнів очистки морської води, яка потрапляє в озера для вирощування солі. Завдяки цьому вирощувана сіль практично не має органічних домішок (крейду, гіпс, пісок і т.д.)
Збережений весь комплекс мінеральних речовин
Відсутність органічних домішок забезпечує відсутність необхідності очищення продукту. Це сприяє збереженню всього комплексу мінеральних речовин, який налічує практично 40 мікро- та макроелементів, життєво важливих для організму людини.
Якість
Вітчизняне виробництво, яке знаходиться в Херсонській області, дозволяє круглий рік відслідковувати кожен етап виробничого ланцюжка (від процесу вирощування до переробки продукту), що дає гарантію високої якості виробленої солі (на відміну від імпортного продукту, процес виробництва якого практично неможливо відстежити).
Переробка солі (сушка, дроблення, металлосепарація, калібрування, дроблення, збагачення йодом і фасування в упаковку) відбувається на сучасному виробничому комплексі в Київській області (с.Зрайки). На кожному
етапі виробництва морської харчової солі діє жорсткий контроль якості. Завдяки цьому всі споживачі можуть бути впевненими в якості і користі для здоров’я морської харчової солі ТМ «Salute di Mare» і ТМ «Морячка».
Широкий асортимент морської солі
Також компанія постійно оновлює і вдосконалює асортимент своєї продукції, орієнтуючись на потреби споживачів і прагнучи задовольнити смаки навіть найвибагливіших гурманів.