Останнім часом стрімко набирають популярність домашні млинки для спецій. Невже від них дійсно є користь, чи це просто красива стильна річ на кухні? Давайте розбиратися разом.
Гуру кулінарії і справжні гурмани дуже рідко користуються меленими спеціями і дрібною сіллю. Вони віддають перевагу свіжомеленим, які надають страві більш насичений смак і запашний аромат.
Напевно Ви помічали різницю між свіжомеленим перцем і залежаним в пакетику. Правильно, тільки що помелений чорний перець неймовірно ароматний, запашний, від нього навіть трохи щипає ніс. Але з часом цей аромат тьмяніє.
Те ж саме стосується і морської солі: якщо взяти морську харчову сіль крупного помелу і ручкою ножа розчавити кілька кристалів, то можна відчути свіжий аромат, що чимось нагадує свіжий морський бриз. Цей аромат створюється бульбашками повітря, які знаходяться всередині великого кристала морської солі.
З цього слід зробити висновок, що свіжомелені спеції дійсно більш запашні і ароматні. І точно так само їх аромат підсилює смак і аромат самої страви, до якої ці спеції додаються. Таким чином ми розуміємо, чому гурмани так люблять свіжомелені перець, сіль і різноманітні сушені трави.
Для того, щоб і Ви могли відчути себе гурманом і кожен день насолоджуватися яскравим, пікантним, незабутнім смаком і ароматом Ваших страв, ТМ «Salute di Mare» випустила лінію морської харчової солі у зручних млинках, які легко і просто використовувати на кухні.
Вибирайте натуральну морську сіль у млинах ТМ «Salute di Mare» за власним смаком і насолоджуйтеся улюбленими стравами!